Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών φορέων φτιάχνει η ΓΓΑ

Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου, 2017 18:34
Ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών φορέων φτιάχνει η ΓΓΑ

Ενα φιλόδοξο σχέδιο εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του αθλητισμού, που θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη σωματείων-"σφραγίδων", υλοποιεί η ΓΓΑ μέσω του διαγωνισμού για τη δημιουργία "ηλεκτρονικού μητρώου αθλητικών φορέων".

Το ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών φορέων (πχ αθλητικών σωματείων, Ενώσεων, Ομοσπονδιών κλπ), που θα τηρείται στη ΓΓΑ θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά λειτουργίας:

* Οι φορείς θα δύνανται να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην ατομική τους καρτέλα ώστε οι ίδιοι με δική τους ευθύνη να μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους.

* Οι φορείς θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το σύστημα να αιτούνται αναγνώριση ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας αναγνώρισης.

* Η υπηρεσία (ΓΓΑ) θα ελέγχει τα στοιχεία των φορέων μέσα από το σύστημα βασιζόμενοι στα αποδεικτικά στοιχεία που θα αποστέλλονται ταχυδρομικά.

* Η υπηρεσία (ΓΓΑ) Θα έχει τη δυνατότητα ανάλυσης των στοιχείων βάσει γεωγραφικής θέσης (περιφέρεια, νομό, γεωγραφικά διαμερίσματα), βάσει ομοσπονδίας και βάσει αθλήματος ή κλάδο άθλησης.

Στις τεχνικές προδιαγραφές του έργου αναφέρεται ότι θα δημιουργηθεί μία διαδικτυακή πύλη (portal), η οποία θα εδρεύει σε υποδομές (εξυπηρετητές/servers) και θα φιλοξενείται σε χώρο που θα υποδείξει η ΓΓΑ, όπου δύναται να έχουν πρόσβαση οι αθλητικοί φορείς και οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της υπηρεσίας μας.

Η διαδικτυακή πύλη θα συνδέεται σε μία νέα βάση δεδομένων, στην οποία και θα αποθηκεύονται οι καρτέλες των φορέων στις οποίες θα καταχωρούνται με ενέργειες και πρωτοβουλία του κάθε φορέα τα ακόλουθα:

* Στοιχεία ταυτότητας φορέα και γενικές πληροφορίες.

* Στοιχεία Διοικητικού Συμβουλίου, οργάνων Διοίκηση και νόμιμου εκπροσώπου.

* Στοιχεία επικοινωνίας.

* Δραστηριότητα του φορέα.

* Οικονομικά στοιχεία του φορέα.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι18.679 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% ενώ ο χρόνο υλοποίησης του έργου είναι τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Ο διαγωνισμός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ από την Δευτέρα 16/1 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Παρασκευή 27/01/2017 (13.00 μ.μ.)

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός!
H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός! Ημερομηνία άρθρου: 02 Μάη, 2017 00:12

Το Soccerplus δημιουργήθηκε το 2010. Υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής και κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, που θεωρούσε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό περιττό και δευτερεύον,...

Περισσότερα...
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 11:00

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτησή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με το χρόνο διενέργειας εκλογών στην ελληνική ποδοσφαιρική...

Περισσότερα...
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ!
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ! Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 01:12

To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μπήκε στο… στόχαστρο του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ, Καπίνο, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ. Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ...

Περισσότερα...
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ"
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 23:11

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ από τον τελικό κυπέλλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης»...

Περισσότερα...
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ"
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:10

Χειμαρρώδης ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 1-0, η οποία όμως έφερε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Περισσότερα...
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:01

Για επίθεση ανθρώπων του Ολυμπιακού στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό.

Περισσότερα...
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη"
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:43

Χαρούμενος με την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και απογοητευμένος με την ήττα από τους "ερυθρόλευκους" εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Περισσότερα...
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:13

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου πανηγύρισε η ΑΕΚ, καθώς η ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ με 1-0 δεν ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός διοργάνωσης λόγω του "διπλού" της στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1.

Περισσότερα...
Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3