Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

EΠΣ Αργολίδας: "Απάντηση" Σιδέρη με ανακοίνωση 22 + 2 υποψηφίων!

Ημερομηνία: 02 Απριλίου, 2017 19:21
EΠΣ Αργολίδας: "Απάντηση" Σιδέρη με ανακοίνωση 22 + 2 υποψηφίων!

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση δέκα υποψηφίων της "παράταξης Μαντζούνη" για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας, ο έτερος υποψήφος πρόεδρος "απάντησε" ανακοινώνοντας 22 υποψήφιους από ισάριθμα σωματεία, ενώ επίσης ανακοινώθηκαν ακόμα δύο υποψηφιότητες - Α. Καζάς (Ερασινός Κεφαλαρίο) και Ν. Διακάκης Α.Ο. Σχινοχωρίους) φτάνοντας τους 24 υποψηφίους - σωματεία.

Φίλες και φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου, δηλώνω παρών στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ασχολούμενος χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έχοντας υπηρετήσει το ποδόσφαιρο τόσο ως αθλητής, ως παράγοντας αλλά και μέσω της ιδιότητας μου, ως Φυσικοθεραπευτής, είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει απόλυτα τι πρέπει να αλλάξει ώστε να πραγματοποιηθεί, η επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και με ειλικρίνεια ώστε η επανεκκίνηση αυτή να επιτευχθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα αναβαθμίζοντας το ‘προϊόν’ ποδόσφαιρο στο Νομό μας.

Στην προσπάθεια μου αυτή βλέπω καθημερινά την στήριξη των ομάδων της Αργολίδας, μέσω των υποψηφιοτήτων τους στον συνδυασμό μας και όχι μόνο.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και συγκινητικό άνθρωποι νέοι σε ηλικία, γυναίκες, όπως και έμπειροι παράγοντες του Αργολικού ποδοσφαίρου να ζητούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Άνθρωποι με νέες ιδέες, καθαρές απόψεις μακριά από δογματισμούς και στερεότυπα του παρελθόντος , που τόσο πλήγωσαν και συνεχίζουν να πληγώνουν το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλο τον κόσμο που δηλώνει τη στήριξή του στο πρόσωπο μου σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, πρόεδροι σωματείων και άνθρωποι που προσφέρουν ανιδιοτελώς στο Αργολικό ποδόσφαιρο, μου δίνουν κουράγιο και δύναμη με την έμπρακτη στήριξή τους. Και αυτό γιατί αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μου έναν άνθρωπο, που επί δεκαετίες στηρίζει το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Σας ανακοινώνω τους πρώτους είκοσι δύο(22) Υποψηφίους του Συνδυασμού  μας, <<Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου>>

1.Ηλιού  Παναγιώτης (Κορωνίδα Κοιλάδας)

2.Βουρνάζος  Ιωάννης (Αστέρας Δρεπανιακός)

3.Χατζόπουλος  Ιωάννης(Κεραυνός  Ιρίων)

4.Μανουσάκης  Γεώργιος (Πανασιναικός)

5.Λέρμας Νώντας (Θύελλα Σκαφιδακίου)

6.Χρόνης Δημήτριος (Παναργειακός)

7.Ανδριανοπούλου Γεωργία(Α.Ο Φαβιέρος Μεθάνων)

8.Αντωνόπουλος  Δημήτριος (Ατρόμητος Σχινοχωρίου)

9.Κόλλια-Κονίδα  Γεωργία (Αριστείωνας Λυγουριού)

10.Σταυράκης  Γεώργιος (Ολυμπιακός Άργους)

11.Μπιτζής  Νώντας (Νέος Αχιλλέας Φιχτίων)

12.Λαμπριανος Σώζων(Φοίνικας Νέας Επιδαύρου)

13.Μανούσακας Μηνάς (Α.Ο Πόρου)

14.Βασιλόπουλος Ανδρέας (Α.Ο Μυκηναικός)

15.Λούμη-Γιαννικοπούλου Αγγελική(Πορτοχελιακός)

16.Τσιλογιάννης Ευάγγελος(Α.Ο Δόξα Αδαμίου)

17.Κατσαρός Αναστάσιος(Παμμετοχικός)

18.Λαλιώτης Ελευθέριος (Ασκληπιός Επιδαύρου)

19.Καραγιάννης Αθανάσιος (Α.Ο Θύελλα Μαλανδρενίου)

20.Μουστακόπουλος  Ιωάννης (ΑΓΟΝαυπλίου)

21.Μπόγρης Θεόδωρος (Α.Ο Αχλαδόκαμπος)

22.Ρέσκος Μάριος (Π.Α.Ο.Κ)

Με  Εκτίμηση

Βασίλης .Γ. Σιδέρης

Υποψήφιος Πρόεδρος για την ΕΠΣΑργολίδας

Με τον συνδυασμό <<Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου>>

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός!
H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός! Ημερομηνία άρθρου: 01 Μάη, 2017 23:12

Το Soccerplus δημιουργήθηκε το 2010. Υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής και κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, που θεωρούσε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό περιττό και δευτερεύον,...

Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 10:00

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτησή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με το χρόνο διενέργειας εκλογών στην ελληνική ποδοσφαιρική...

Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ!
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ! Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 00:12

To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μπήκε στο… στόχαστρο του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ, Καπίνο, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ. Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ...

"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ"
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:11

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ από τον τελικό κυπέλλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης»...

"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ"
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:10

Χειμαρρώδης ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 1-0, η οποία όμως έφερε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:01

Για επίθεση ανθρώπων του Ολυμπιακού στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό.

"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη"
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 20:43

Χαρούμενος με την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και απογοητευμένος με την ήττα από τους "ερυθρόλευκους" εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 20:13

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου πανηγύρισε η ΑΕΚ, καθώς η ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ με 1-0 δεν ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός διοργάνωσης λόγω του "διπλού" της στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1.

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3