Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Απαράδεκτη η ένσταση της ΕΠΣΚ λόγω μη καταβολής παραβόλου!

Ημερομηνία: 07 Απριλίου, 2017 21:15
Απαράδεκτη η ένσταση της ΕΠΣΚ λόγω μη καταβολής παραβόλου!

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε από το Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση που κατέθεσε η ΕΠΣ Καρδίτσας για κακό ορισμό διαιτητή στον αγώνα με αντίπαλο την ΕΠΣ Άρτας, που έγινε την 1η.3.2017 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Νέων.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας του Παλάσκα κατέθεσε ένσταση, ως δικαιούνταν, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν είχε οριστεί νόμιμα από την ΚΕΔ και δεν δικαιούταν να διαιτητεύσει επειδή είχε σφυρίξει το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της διοργάνωσης, ΕΠΣ Άρτας – ΕΠΣ Εύβοιας.

Παρότι η ένσταση εισήχθη προς συζήτηση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η ΕΠΣ Καρδίτσας έστειλε στις 13.3.2017 έγγραφο υπόμνημα προς την Επιτροπή, η ένστασή της απορρίφθηκε ως απαράδεκτη επειδή δεν κατέθεσε το προβλεπόμενο από το κανονισμό χρηματικό παράβολο που αναλογεί στην ένσταση που έκανε!

Το τραγελαφικό της ιστορίας για την ΕΠΣ Καρδίτσας/Παλάσκα είναι ότι στις 7.3.2017 εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι δεν κατέθεσε ένσταση, ψευδολογώντας εν γνώσει της αναλήθειας των ισχυρισμών της, παραπλανώντας και παραπληροφορώντας  τους φιλάθλους, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στις οποίες την κοινοποίησε και γενικώς όσους έτυχε να την διαβάσουν. 

Στο σκεπτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:  “Στην προκείμενη περίπτωση, με την υπό κρίση ένσταση, η οποία καταχωρήθηκε στο υπ’ αριθ. 68489 φύλλο αγώνα που διεξήχθη την 1.3.2017 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Νέων μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ» (γηπεδούχος) «ΕΠΣ Καρδίτσας» (φιλοξενούμενη), το ενιστάμενο σωματείο («ΕΠΣ Καρδίτσας»), κατ’ εκτίμηση του περιεχομένου της ένστασή του και κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα σε αυτή, ενίσταται για τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα, Βασίλειου Παναγιωτόπουλου, χωρίς να γίνει αλλαγή από την ΚΕΔ, αφού ο ανωτέρω διαιτητής είχε ορισθεί και σφύριξε το προηγούμενο παιχνίδι παίδων μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ-ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και επομένως απαγορευόταν να οριστεί και να σφυρίξει και τον ως άνω μεταγενέστερο αγώνα»…

Το σκεπτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής καταλήγει στην απόφαση η ένσταση της ΕΠΣ Καρδίτσας «να απορριφθεί ως απαράδεκτη, όπως στο διατακτικό ορίζεται, αφού αν και πρόκειται για ένσταση της διάταξης 1 περ. β’ του ΚΑΠ Ερας. Ομ. ΕΠΟ που καταχωρείται στην οικεία στήλη στο ΦΑ, από την επισκόπηση της δικογραφίας, δεν προκύπτει ότι κατατέθηκε το ανάλογο χρηματικό παράβολο, το οποίο, σημειωτέον, δεν επικαλείται στο ως άνω υπόμνημά του, ούτε προσκομίζει το ενιστάμενο σωματείο».

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός!
H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός! Ημερομηνία άρθρου: 02 Μάη, 2017 00:12

Το Soccerplus δημιουργήθηκε το 2010. Υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής και κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, που θεωρούσε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό περιττό και δευτερεύον,...

Περισσότερα...
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 11:00

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτησή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με το χρόνο διενέργειας εκλογών στην ελληνική ποδοσφαιρική...

Περισσότερα...
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ!
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ! Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 01:12

To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μπήκε στο… στόχαστρο του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ, Καπίνο, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ. Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ...

Περισσότερα...
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ"
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 23:11

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ από τον τελικό κυπέλλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης»...

Περισσότερα...
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ"
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:10

Χειμαρρώδης ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 1-0, η οποία όμως έφερε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Περισσότερα...
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:01

Για επίθεση ανθρώπων του Ολυμπιακού στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό.

Περισσότερα...
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη"
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:43

Χαρούμενος με την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και απογοητευμένος με την ήττα από τους "ερυθρόλευκους" εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Περισσότερα...
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:13

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου πανηγύρισε η ΑΕΚ, καθώς η ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ με 1-0 δεν ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός διοργάνωσης λόγω του "διπλού" της στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1.

Περισσότερα...
Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3