Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Μπαλτάκος: "Δέχθηκα εκβιαστικό και απειλητικό μήνυμα"

Ημερομηνία: 20 Απριλίου, 2017 18:38
Μπαλτάκος: "Δέχθηκα εκβιαστικό και απειλητικό μήνυμα"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραδέχθηκε πως «δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας» και αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικό μήνυμα λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα του ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπαλτάκος:

«Από 23 ετών υβρίζομαι καθημερινά από κάποιους κύκλους. Θα σηκώσω το βάρος και αυτό είναι τιμή για μένα. 

Πρέπει να σας πω ότι πριν από λίγο δέχτηκα ένα μήνυμα που ήταν εκβιαστικό και απειλητικό. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Κουβαλάω πολύ περισσότερα από τον εαυτό μου. Έχω στην καρδιά μου και την ψυχή μου τη Θύρα 13 από 14 χρονών, όταν πήγα πρώτη φορά στο γήπεδο. 

Περιμένω το επόμενο διάστημα να γίνει μια προπαγάνδα εναντίον μου. Αυτές μου δίνουν σθένος να μην κάνω πίσω για τον σύλλογο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε κοντά στο να χτίσουμε γήπεδο στο Γουδή. Αυτό που γίνεται εναντίον μου δεν περιποιεί τιμή για κανέναν, αλλά πρέπει να περιφρουρήσω τον σύλλογο και τα συμφέροντά του. Αποτελεί μεγάλο βήμα να υβρίζεσαι σε μια συζήτηση επιπέδου γυμνασίου» 

Εν συνεχεία σχολίασε την συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ίδιο ραδιόφωνο: «Επειδή είμαι συμμέτοχος, αισθάνομαι πως πρέπει να απολογηθώ. Όλο αυτό που γίνεται είναι κάτι που στεναχωρεί και θλίβει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η μόνη επικοινωνία που έχουμε… είναι επικοινωνία αρκετά λυπητερή και μη δημοσιοποιήσημη. Έχει δημιουργηθεί μια γκρίζα ζώνη. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας»! 

Στη συνέχεια, εξήγησε τι έχει συμβεί και υπάρχει αυτή η κόντρα: «Όταν εγώ είχα κάνει αυτήν τη δήλωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω επιστολής του και ζήτησε να του δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι τις 30 Απριλίου. Στη συνάντηση που έγινε με τους εκπροσώπους του, εμείς πήγαμε για να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να τους δώσουμε όλα τα στοιχεία. Για λόγους ευγένειας, όμως, σκεφτήκαμε να τους δώσουμε όποια στοιχεία είχαμε μαζέψει, πριν την τελική παράδοση. Αυτό ερμηνεύτηκε ως προσβολή! Η πρόθεσή μας ήταν να παραδώσουμε όλα τα στοιχεία μέχρι το τέλος του μήνα». 

Και πρόσθεσε, μιλώντας για την τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου: «Χθες, ο κύριος Γιαννακόπουλος επανέλαβε τη δέσμευσή του να αναλάβει όλα τα χρέη του συλλόγου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γίνει πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ! Εφόσον ο κύριος Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε, εμείς δεν έχουμε λόγο να μην παραιτηθούμε. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα, να μπαίνει και να βγαίνει όποιος θέλει. Υπάρχει έλεγχος από τον νόμο και το καταστατικό του συλλόγου. Χρειαζόμαστε και εμείς τα νόμιμα τα έγγραφα. Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλει να βάλει τα χρήματα που δικαιούται ο Ερασιτέχνης από την ΚΑΕ, είναι δικαίωμά του. Αυτό που μπορώ εγώ να κάνω είναι να ζητήσω τα παραστατικά και κάποια άλλα στοιχεία, για να μπορέσουμε να παραιτηθούμε. Θέλουμε να μας διευκολύνουν για να παραιτηθούμε. Αν ο κύριος Γιαννακόπουλος ήθελε να αναλάβει… χθες, ας μας δώσει τα στοιχεία. Δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς λόγο». 

Ακολούθως, δήλωσε: «Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Το έχω ξαναπεί: Θα το εκλάβω σαν δική μου, προσωπική επιτυχία να μπει ο κ. Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη. Εγώ ανέλαβα μια διοίκηση σωτηρίας, που διαδέχθηκε μια άλλη διοίκηση σωτηρίας. Δε μπορώ να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Σκοπός μου ήταν να βρω έναν άνθρωπο να μπορεί να βάλει λεφτά, για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, που έχει ετήσιο μπάτζετ 4-5 εκατομμύρια ευρώ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έχει αυτήν τη δυνατότητα. Θα ήθελα να φύγω, για να έρθει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να αναλάβει τον Ερασιτέχνη. Ζητάμε από τον κύριο Γιαννακόπουλο να μας δώσει τα στοιχεία, για να παραιτηθούμε»! 

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη, είπε: «Ο Ερασιτέχνης δεν λέει αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί το χρέος. Είχα πει ότι θα πρέπει δημόσια να επικοινωνήσει ο Παναθηναϊκός τα πεπραγμένα. Ετοιμάζουμε συνέντευξη Τύπου, όπου θα επικοινωνήσουμε τα πάντα, για να έχουν όλη οι Παναθηναϊκοί μια εικόνα». 

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ξεκαθάρισε: «Θέλω να πω δημόσια: Αν έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπονόησα κάτι αρνητικό για τις διοικήσεις του 2009 και πίσω, ζητώ δημόσια συγγνώμη. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέδωσε έναν σύλλογο πρωταθλητή, με μηδενικά χρέη. Ο σύλλογος απέκτησε τα όποια χρέη μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο. «Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα μείνουν στην ιστορία και στις καρδιές μας. Όχι, όμως, για τα έξι ευρωπαϊκά και τους δεκάδες τίτλους. Θα μείνουν στις ιστορία λόγω της ευπρέπειας και του ήθους τους. Αυτά σε κάνουν ηγέτη». 

Για το γεγονός ότι κανένα ομαδικό σπορ δεν προκρίθηκε, φέτος, σε τελικό: «Ένας λόγος παραπάνω για να αναλάβει ο κ. Γιαννακόπουλος. Είναι κακή η χρονιά. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στο μπάτζετ. Από εκεί έρχονται όλα τα υπόλοιπα θεμιτά και αθέμιτα. Δεν ήμουν διατεθειμένος να κάνω τα αθέμιτα. Υπήρχε και ένα θέμα ροής χρημάτων. Όταν έχουν προϋπολογισθεί διάφορα χρήματα από πηγές, τα οποία ξαφνικά δεν έρχονται, δημιουργείται ένα πρόβλημα. Εμείς φταίμε για το αγωνιστικό φέτος. Θέλουμε να μπει ο κ. Γιαννακόπουλος. Αρκεί να συνεργαστεί». 

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση με σφυρί στον Τάκη Τσουκαλά έξω από τον όμιλο «Παραπολιτικά»
Επίθεση με σφυρί στον Τάκη Τσουκαλά έξω από τον όμιλο «Παραπολιτικά» Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 15:23

Θύμα επίθεσης έπεσε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και παρουσιαστής της εκπομπής «Θύρα 7», Τάκης Τσουκαλάς.

Περισσότερα...
Κερδίστε προσκλήσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Λάρισα
Κερδίστε προσκλήσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Λάρισα Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 14:42

To Soccerplus.gr σε συνεργασία με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» προσφέρει στους αναγνώστες του δύο μονές προσκλήσεις για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ, που θα γίνει την Κυριακή 30/4, στις 19.00 στο γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ»...

Περισσότερα...
Τραμπ για γενοκτονία Αρμενίων: Μια από τις χειρότερες μαζικές ωμότητες
Τραμπ για γενοκτονία Αρμενίων: Μια από τις χειρότερες μαζικές ωμότητες Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 14:07

Oρατό είναι το ενδεχόμενο να «τιναχθεί στον αέρα» η πρώτη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου,  μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου οποίος τη Δευτέρα αποκάλεσε τη...

Περισσότερα...
Μπουτάρης: «Σε δίλημμα ο Σαββίδης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
Μπουτάρης: «Σε δίλημμα ο Σαββίδης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ» Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 14:05

Στις επενδύσεις που σχεδιάζει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης αποκαλύπτοντας το δίλημμα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για το γήπεδο της Τούμπας.

Περισσότερα...
Επικράτηση Σιδέρη στις επεισοδιακές εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας (video)
Επικράτηση Σιδέρη στις επεισοδιακές εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας (video) Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 14:02

Με διαφορά εννέα ψήφων από τον αντίπαλό του, Ι. Μαντζούνη, ο Βασίλης Σιδέρης επικράτησε με 39-30, εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΠΣ και κατάφερε εκλέξει το νέο ΔΣ να απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από μέλη του συνδυασμού του...

Περισσότερα...
Λασκαράκης και αστυνομία τα «κλειδιά» της απόφασης για ΟΣΦΠ
Λασκαράκης και αστυνομία τα «κλειδιά» της απόφασης για ΟΣΦΠ Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 13:19

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή τεσσάρων αγώνων χωρίς θεατές και πρόστιμο 150.000 ευρώ για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Περισσότερα...
Ετοιμάζονται να ασκήσουν έφεση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Ετοιμάζονται να ασκήσουν έφεση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 12:22

Δυσαρεστημένοι και οι δύο. Έφεση ετοιμάζονται να καταθέσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατά της απόφασης για την ποινή που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στους «ερυθρόλευκους» για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Περισσότερα...
"Εφυγε" 18χρονος μπασκετμπολίστας του Αίολου Ταύρου
"Εφυγε" 18χρονος μπασκετμπολίστας του Αίολου Ταύρου Ημερομηνία άρθρου: 25 Απριλίου, 2017 12:08

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας και τον Αίολο Ταύρου διακόπηκε επτά λεπτά πριν το φινάλε, καθώς ο 18χρονος μπασκετμπολίστας των φιλοξενούμενων Βασίλης Γεώργαρος σωριάστηκε στο παρκέ και δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει.

Περισσότερα...
Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3