Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

"Κράξιμο" από Συναδινό στην ομοσπονδία βόλεϊ

Ημερομηνία: 06 Ιουνίου, 2016 19:43
"Κράξιμο" από Συναδινό στην ομοσπονδία βόλεϊ

Με αφορμή τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Ε.Ο.ΠΕ για την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων μισθών από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η Γ.Γ.Α. ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι: 

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει ήδη λάβει το ποσό των 491.140,00 € ως πρώτη δόση της κρατικής επιχορήγησης, που για το 2016 ανέρχεται σε 1.275.000,00 € και είναι αυξημένη έναντι των 1.240.000,00 € του 2015. Η καταβολή έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Παρακρατήθηκαν 18.859,00 € από των Δ.Ο.Υ. λόγω οφειλών.

Προκειμένου για την καταβολή της δεύτερης δόσης, ο απολογισμός έτους 2015 της Ομοσπονδίας είναι προς έγκριση στις υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., πλην όμως η πρόταση για τον προϋπολογισμό του 2016 από την Ε.Ο.ΠΕ και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, όπως ορίζει ο νόμος ως προϋπόθεση για την καταβολή της επόμενης δόσης, (αγωνιστικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους, απολογιστικά στοιχεία των μεταβάσεων) απεστάλησαν μόλις την 3η Ιουνίου 2016.

Όσον δε αφορά στις μισθοδοσίες υπενθυμίζουμε ότι είναι «ακατάσχετες» και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές άλλων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Κατόπιν αυτών, η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ καλείται να απαντήσει στον κόσμο του βόλεϊ:

1. Πότε στο παρελθόν τον 6ο μήνα του έτους, και υπό συνθήκες δημοσιονομικής κρίσης, η Ε.Ο.ΠΕ είχε εισπράξει 491.140,00 € (α δόση) + 382.500,00 € (β δόση) = 873.640,00 €;

2. Πώς γίνεται την ίδια μέρα που η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ εκφράζει την συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, να θυμάται ότι πρέπει να υποβάλλει δικαιολογητικά για την εκταμίευση της 2ης δόσης της επιχορήγησης; (3 Ιουνίου 2016)

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η επιχορήγηση της Ε.Ο.ΠΕ., τον Οκτώβριο του 2015 αυξήθηκε κατά 212.000,00 € επιπλέον της αρχικής για την πληρωμή δεδουλευμένων των εργαζόμενων στις Ενώσεις. Ως εκ τούτου η καλύτερη συμπαράσταση στους εργαζόμενους είναι η ορθότερη διαχείριση των κρατικών ενισχύσεων και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων. Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ οφείλει άμεσα να συντάξει πρόγραμμα εξυγίανσης και να μην εμφανίζει την σημερινή πτωχευτική οικονομική εικόνα».

TAGS

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός!
H επιθυμία έγινε πραγματικότητα, το νέο SoccerPlus είναι γεγονός! Ημερομηνία άρθρου: 02 Μάη, 2017 00:12

Το Soccerplus δημιουργήθηκε το 2010. Υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής και κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, που θεωρούσε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό περιττό και δευτερεύον,...

Περισσότερα...
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ
Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 11:00

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτησή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με το χρόνο διενέργειας εκλογών στην ελληνική ποδοσφαιρική...

Περισσότερα...
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ!
Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ! Ημερομηνία άρθρου: 27 Απριλίου, 2017 01:12

To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μπήκε στο… στόχαστρο του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ, Καπίνο, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ. Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ...

Περισσότερα...
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ"
"Ζήσαμε την εξυγίανση της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 23:11

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ από τον τελικό κυπέλλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης»...

Περισσότερα...
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ"
"Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε 80-20, να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:10

Χειμαρρώδης ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 1-0, η οποία όμως έφερε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Περισσότερα...
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ
Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ καταγγέλλει η ΑΕΚ Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 22:01

Για επίθεση ανθρώπων του Ολυμπιακού στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό.

Περισσότερα...
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη"
"Η ουσία μετράει, αλλά σε τέτοια ματς ζητούμενο είναι η νίκη" Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:43

Χαρούμενος με την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και απογοητευμένος με την ήττα από τους "ερυθρόλευκους" εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Περισσότερα...
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου
Εσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ, πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ημερομηνία άρθρου: 26 Απριλίου, 2017 21:13

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου πανηγύρισε η ΑΕΚ, καθώς η ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ με 1-0 δεν ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός διοργάνωσης λόγω του "διπλού" της στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1.

Περισσότερα...
Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3